världens raket fylla

fatta inte att man kan ta sig till affären när man är så berusad som den här killen, hahahhahaa


Delux


Mc superstar delux kolla in kändis världen ligger bakom hörnet, nu jävlar rockar vi sverige att komma med i aftonbladet är aldrig fel. svarta skallen är med i tidningen och han har inte gjort nått kriminelt fy faaaan de va nått nytt.






va e det som händer?

kameler fiser och grisar kan inte flyga..varför e det så jävla kallt ute? kan det bara inte ta och sluta snöa för fan det var de två första dagarna men nu har vädergudarna gått för längt, å jag tänker fan inte göra nån jävla regn/sol dans för att det ska bli bättre väder, det kan andra idioter göra å skäma ut sig. jag vet vi gör en grupp på facebook å ser hur många nördar vi kan få ihop som går ut samtidigt ställer sig mitt på stan och gör regn/sol dansen.


det sjuka är att jag tror att det hade funkat, tänk så många nördar det finns som sitter och spelr WOW från morgon till kväll, de kommer se dansen som ett nytt umgänges grej där de i deras vildaste drömmar kanske träffar en tjej som kanske men bara kanske vill ha nörden oxo.

så vem ska startar gruppen på facebook? jag e för lat för det men gör mig till admin så lovar jag att jag kommer se till att få dit en massa nördar.

kör på!!!

Partybåt #2

MC taliban går loss



Fy faaan

Roligt att folk tycker om videon, den står faktis på topp 1/ mest sedda  klippen på youtube, in å kolla in den, den är lite kansig men ball,

Nu snart är det dags för 100%partybåt å då jävlar ska det röjas vi kommer att köra låten på båten..snart kommer ett klipp från förra båten då DJ taliban gick loss med sina nya hit låt enkel taliban.. få se vad han hittar på till båtresan i april

Hjälp

lite fundering kan ni hjälpa mig?

så här lång har jag kommit men fastnat på fråga tre

Hur långa är dem?
1. Ett rep = den e kort
2. En tråd = den är lång
3- Hur jävla lång är linan???

glad apa

HAHAHAH vet inte om apa får en gren i rumpan eller den bara är allmänt kåt men fy faan skujt ball.undra om man kan ha en så apa hemme, ska smugla hem en från usbekistan hi hihi






Nu är den ute 15 minuter en kvart

kolla mina aztunga skills och stunts!



dela med den till alla era vänner å be de att skicka vidare den ohhh yehhh
ja slog nestan ihjäl mig men det var roligt!

helg fan va gutt



gått omkring i 6 dagar å bara väntat på att helgen ska komma så jag kan gå ut å festa, men klart som fan ska jag bli sjuk, har ont i halsen huvudet hostar som en saboterad röklunga, hostar upp all mat jag käkat, men va fan de e helg så nu är det fest, Karlstad passa er för nu kommer jag å det ska röjas..

hur dåligt jag kommer må ikväll pga att jag e sjuk å vad som kommer hända med mig imorgon får vi reda på senare hehehe jag uppdaterar er om jag inte ligger på sjukhuset å magpumpas och är kopplad till en jävla massa dropps.

NU KÖÖR VI

fylla

kolla in min dunder fylla så kanske ni förstår varför jag var tvungen att gå i graven ett par dagar, det roliga är att jag inte ens minns att jag har filmat, sjukt men en delux fylla är aldrig fel OOWEEE nu kör vi...

kolla in den på mina youtube klipp

ett inlägg till alla som hatar

tjingeling!

denna är till alla ni som hatar en sak 1 ät bajs å spy upp det på er själv. 2 du är skit ful och din mamma har mustasch. 3 din pappa tappa dig 4 gånger när du va lite där för du ser ut å är som du är. 4 din syrra hälsar förresten.

har du verkligen inget bättre för dig än att snacka skit om folk som inte har gjort dig nått eller folk som skriver nåt konstigt å du ska kommentera det som rövhålet du är. bara va glada å lev livet sluta sura å hata det kommer du inte långt med de e därför du sitter ENSAM hemma 24/7 stakars lilla mobb offer, detta är inte å vara rå detta är att vara ärlig så ta åt dig å gräv ner ditt feta huvud, hata hur mycket du vill jag tycker ändå om er.

ni vet vilka ni e

puss & kram

Fan

Jag känner att det var hårt festande i förra veckan oj oj min mage mår fan inte så bra ligger inne med årets renne skita, brutalt masivt å skum färg.. men jag vad gör man de e helg snart igen å dags att festa till det igen undra hur jag kommer må efter denna helg då?? HAAHAH har funderat lite kan det vara så att när killar har diareé e det att har mens som tjejer??? det bara rinner eller?? men livet är en fest å vi lever den till max.. nu kör vi!!!!!!!!

Delux fest

så ny har jag nog äntligen börjat nyktra till å mår lite bättre efter 100%partybåten och längtar redan till nästa fest... kolla in bilderna från båten å bli avundsjuka för att ni inte följde med plus att ni kanske kommer första varför jag mått som jag gjort de senaste dagarna...




super star

Min väg till superdelux star börjar närma sig. jag fick ära att vara med i de super snygga tjejerna från KICK´s nya musik video.. kolla in den gryma videon å lyssna på den braa låten och dansa med när ni ser mig dansa i min vita dress.




BAKIS!!

nu e jag hemma från 100%partybåt å en veckas fesstande och sen i sthlm sen 40 timmar fest å fylla på en båt.. jag mår inte så bra just  nu..

kommer berätta om veckan som gått å hur det va på partybåten när jag nyktrar till just nu mår jag bajs  skå låsa in mig på toa å spy


ha det bra ses