du vill bli man

I mina hemma landet när pojke ska bli till mannen du får slå till stora månster, om du inte göra du inte vara man, stora månster kanske luktar till sig illa men du måste elså till honom. du kanske dö du kaske inte döda men du måste vara starka.

Titta närjag vara lite pojke sen jag bli till man.. jag slpg sönder till stora månster









min vardag

ennu en tråkiga tagen jag inte göra nått.. gå till ikea äta billiga barn maten de ger till mig kompis prisen fem kerona du äta korv och pizza. imorgon fukosten 5 kerona du äta hur många du vill..

sen jag vara hemma spela till mig lite gitar hiro, soper frof klara till hela spel vill du utmna till mig så jalla kom till sig vi spela bara du ringa jag inte ha pengar på telefonen.

klara hela spelen jag titta på lite såna snukiga filmen, heheheh flelicka pussa till annan flicka min slodat general ställa till sig i högvakt så jag vara tvunge ta och doscha och NI VET VAD JAG GÖRA DÄR hehehhehe många bra soldater skickades ut till krig i avloppet.

after det jag bara sitta hemma mobba lite till komisen som sova på min soffa jag läga min stumpa i hans munen när han sova hahahahha..

nu jag ska vänta på natten ska komma till sig då jag gå ut... jag berätta en hemligeten till sig du inte berätta till nogon på dagen jag vara vanliga pojken på natten jag vara soper hjälta jag gå till telefonen kiosken byta till sig mina soper kläder sen jag jaga till tjuvar...men du inte säga till någon

om du ser till denna soper hjälpta som finnas på bilda under du vet det vara jag och jag hjälpa till dig om du behöva soperhjälta hjälpen, jag ha mansken så inge veta vem jag vara




en helg

Ännu en soper helgen gå. det vara mycket fest festa till mig fredag lördag. och soper pimp som jag vara fixa till mig två felicka, en många snygg en andra vara som floghästen jag sälja henne om du vill köpa bara du säga om du tycka om tjoka felicka så du kan köpa till bra prisen.

Malmö inte bra ställe festa på längre alltid samma folket ute och samma feilicka som leta till bra pojke. men jag ha ändå skoj dricka många ölen sen föesvinna till en annan världen å bra skratta till sig..

Så till nästa vecka om du känna bra festen som inte vara till malmö du säga till mig jag komma vissa hur en MAN festar till sig...

Nya handsfree suprrem


Titta nya supreem handsfree för flyktingar ute nu, sanbb enkel coh mänga bekväm.. om du vill jag kan fixa till dig bra kompis prisen. slå till mig en plin jag fixa





uppfiningen


Jag göra nya soper uppfiningen nu alla ha det roligt när de gå till toalett.. den finnas ute på affären snart soperedidtion finnas bara 100 st i swerige








festa

Hejsan på digsan som ni till sig vet alla det vara fredag idag å lördag imorgonen, dena betyder till sig att det vara sig många på festen....inte sant??

Så då vill jag att du göra som, du ta många roliga bilda å skojiga filma och du skicka till mig, jag ska göra roliga filma å sen jag lägga på http://www.youtube.com/femtonminuterenkvart ,,, så alla kan titta sig.

så ni göra samma saken som jag å sen ni skicka till mig

Nu vi går å festa glöma inte städa hemma om du hemta till din hem felicka/pojke !


dagens skämta

Igår jag stå på natt kluben, 17 blondiner stå utanför vänta, du vet varför???

DE ventade på de 18;e för man vara tvunga av va 18 för komma in i klub!!

AHHAHAHHAHAHAHAH TAck TacK TaCk du inte böva göra sån klappning tack tack

Titta gamla filma/texta

Du som inte läsa till bloggen innan.. gå tillbaka å titta på gamla följa till min gamla historia så vad som hända till mina livliga dagen...

julafesten

Som ni veta till sig julen komma här snart, om du inte vara snälla tomten inte komma till sig.

Du inte vara dumma pojken som jag vara föra julen jag vara på festen å dericka lite många ölen oxh jag somnade till mig
jäfla idiot kompisen jag har tagit bilden på mig när jag sova..så tomten inte komma med presenta till mig.

Du titta jag vill lära till dig inte göra dumma sakerna som jag göra den einte bra du måste vara snälla pojken..titta coh lära til sig inte göra som jag.



nya soper spela

Jag visar till er dig det nya soperduper spela som kommer komma ut snarten..

Jag ha tur jag vara kompis med managern på spela fabriken han ge till mig spesiall edition av spelen ingen annan ha till sig denna spel bara jag.

Jag lovar till dig många bra spelen du köpa till dig när den komma ut till äffaren.

Titta bilda så häfig den vara till sig.bara skjuta till alla.


Råtta på stan

Idag när jag gå till stan jag såg en lite råtta en stora råtta, jag jaga till råtta ville döda till honom, råtta vara smutsiga djuren ge till dig pest och sjukdomen...

jag ta min parapely ska eslå till råtta en felicka skrika till mig NEJ vad gör du!!!

jag säga jag döda till råtta den inget bra djuren..

felicka säga jäfla idiota den ingen råtta den vara en hunda en lite chiwawpsi hunda. felicka skrika till sin mannen en stor svarta apamanen komma och ville slå till mig,jag skricka akta gorilla vara löss så jag speringa till min väg..

felicka äfter bliven, hur man kan tro att råtta vara hunden??



titta jag fånga en bilden av råtta titta fula råtta..


Nallen

sexy sexy med fru nalle inte säga till herr nalle sshhhhh

Jag må jag leva! Arabiska remixen


Rasista

Jag vissa till er varför polisen i amerika eslå tilla svarta människa. denna bila många bra. du titta du förstå. Jag lovar till dig

sura pojke

Pojke förklarar till dig hur man anvenda sig av MAC OS, Pojke vara afterbliven, jag tro han vara såna pojke tycka om pojke..

duma felicka i affaren

jag gå till affären idag å hitta en många snygga byxa en armanidelux editionen, när jag gå till felicka som jabbar till sig i affären, - jag säga ursekta till mig men jag har en fråga på fråga. vet du vad denna jäfla felicka eskratta till mig å säga du inte vara allvar va? sen hon bara gå till sin kollegan å forsätta skratta jäfla rasista!! bara för jag har svarta håren och många håren på kroppen, behöver raka mig varje morgon för att inte se ut som terrorista binladen, mera håren på rompan än huvodet ska inte folk eskratta till mig... jag bli ledsen gå hem å gråta å krama till gustaf (min nalle björnen) men säga inte till felickor då de tro jag vara man som tycker om man.. varför människor göra så till mig jag fattar inte, varför??varför?? du säga till mig??

Kat som fånga till moosen heheh

ehh stakars lilla musen!!

sopersexideluxarmanimodel passfoto


Fi fan! Bästa dans!

Jag vara på famili träff kusinen till sig göra soper dansen...nästan afterblivna kusinen

Går på gatan!


Festare på i helgen!


Bloggtorken

va är det ingen ide på bloggen på flera dagar. så festat mycket instead! många nya ider nu från mig. så jag skriva lite snart igen. träffa fin felicka på lördag!

Vem köpa eller byta

flicka till salu, hon ha många svarta hår på huvuden, korta knubbiga benen, tuttar i olika storlekar och mycket smink som inte gå bort så hon vara snygg när du vakna på morgon.

en stora rooompaa gumpa du kan ställa din öl på när du titta tv, laga mat när du villja bara ge henne penga så hon kan gå köpa till mak donalds,kebbab, soper falafel eller burfergking

om du snälla mot henne hon slika dina fotar, om du tur dina ben nummer tre oxo
hon bra städa å tvätta kläder snabbt alla kläder i samma maskin sen de blir egena designe på färg till kläder nästan som armani, hooguboss . klevin klina mm, soper snygga kläda till sig gjorda hemma.

hon snälla mot dina kompisar oxo om du bara säga till, kanske dina sonen om du villja.

Om du inte ha pengar vi kan byta, du kanske ha annan felicka du trött på eller bilen du vill myta till mig med, vad du villja du ringa majla och vi prata bisnes